Transfergeruchten

‘AZ en Benfica akkoord over transfer Vangelis Pavlidis’

AZ en Benfica zouden een akkoord hebben bereikt over een transfer van Vangelis Pavlidis. Volgens het Portugese Record zou de transfersom 20 miljoen euro bedragen met daarboven nog een percentage bij een eventuele doorverkoop. Er wordt nog geen melding gemaakt van een akkoord met Pavlidis zelf, maar dat zal ongetwijfeld snel volgen.

Veel interesse in Vangelis Pavlidis

Benfica was al vrij lang geïnteresseerd in de diensten van Vangelis Pavlidis, die ook in verband werd gebracht met o.a. AS Roma en Bologna en eerder ook al met Borussia Mönchengladbach en VfB Stuttgart. Dat er veel interesse was en dat de Griekse goalgetter zou vertrekken, was dus al even duidelijk en met Benfica lijkt hij een prachtige nieuwe stap te kunnen gaan zetten. Een stap die hem door alle supporters van AZ van harte gegund zal worden na zijn mooie Alkmaarse jaren.

AZFanpage
AZFanpage bestaat sinds 2000 en is sinds die tijd uitgegroeid tot de grootste supporterssite van AZ en is ook landelijk een bekende fansite. We brengen al het AZ-nieuws vanuit supportersperspectief. Kritisch, onafhankelijk en betrokken.
    0 %