Overig nieuws

AZ en BAM beëindigen onderling conflict

Vanmiddag werd bekend dat AZ en bouwbedrijf BAM een einde maken aan het onderlinge conflict over betalingen. Deze zijn ontstaan rondom de plaatsing van het nieuwe dak op het AFAS-Stadion.

Compromis gevonden

Beide partijen verschenen vandaag voor de rechtbank nadat BAM een rechtszaak had aangespannen. Het bouwbedrijf eiste ruim vier miljoen euro van de club en AZ weigerde dit te betalen. Na bemiddeling van de rechter kwamen BAM en AZ tot een compromis: AZ betaalt BAM het bedrag dat ze als boete hadden inhouden op de aanneemsom en BAM ziet af van de extra bouwplaatskosten. In de praktijk komt het er nu op neer dat de kosten zo ongeveer worden gedeeld.

Beide partijen tevreden

Tegenover het NHD (premium linkje) laten zowel AZ als BAM weten tevreden te zijn met de uitkomst. Robert Eenhoorn liet weten dat de club blij is dat de zaak afgehandeld is, terwijl BAM daarnaast nog concludeert dat het ook supertrots zijn op de eigen werknemers, die een topprestatie hebben geleverd met het nieuwe dak (en daar valt geen speld tussen te krijgen natuurlijk).

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan professionele websites met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    0 %