website laten maken in alkmaar
Elftal en Technische staf

‘AZ dreigt naast Kongolo te grijpen’

AZ grijpt mogelijk naast Terence Kongolo, dat meldt het AD vanmiddag. Volgens de krant heeft Fulham nu de beste papieren om de verdediger in te lijven. AZ hoeft geen huursom te betalen voor de linkspoot, maar dienen wel zijn volledige salaris over te nemen. Dat is iets waar de Alkmaarders niet aan kunnen/willen voldoen, waardoor de international nu naar Fulham dreigt te gaan.

Voor de Londenaren is het salaris van Kongolo geen probleem, zeker niet na de recente promotie naar de Premier League. Bovendien kennen de club en speler elkaar al. Kongolo werd dit seizoen namelijk door Fulham gehuurd van Huddersfield Town. Mocht de oud-Feyenoord inderdaad naar Londen gaan, dan schakelt Max Huiberts door naar andere kandidaten. Volgens het AD staan Wesley Hoedt en Van Hecke ook op de lijst.

Foto: Pro Shots 

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com
webdesign alkmaar
website laten maken in alkmaar