Bestel nu ons 8-1-9: van Alkmaar de Victorie! t-shirt (op=op)

Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

AZ contracteert Richonell Margaret

Richonell Margaret mag zich vanaf vandaag speler van AZ noemen. De rappe aanvaller komt transfervrij over van Vitesse en tekent een contract tot medio 2022. Margaret sluit in eerste instantie aan bij Jong AZ.

De 18-jarige spits stond het afgelopen seizoen onder contract bij Vitesse en maakte zelfs al zijn debuut in de eredivisie. De jongeling kwam tot vier optredens in het elftal van Leonid Slutsky. Margaret komt hier uit de buurt en speelde tot 2016 voor De Foresters uit Heiloo, waarna hij de overstap maakte naar Ajax. De in Heerhugowaard woonachtige Margaret gaat nu dus lekker in de buurt voetballen.

Foto: Pro Shots | Paul Meima

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com