AZ - Celtic in Europa League niet op televisie
Overig nieuws

AZ – Celtic ook niet live op TV

Nadat Celtic – AZ vorige week niet werd uitgezonden op de Nederlandse TV, is dit ook voor het thuisduel het geval. AZ kon geen akkoord bereiken met de geïnteresseerden en gaat de wedstrijd nu uitzenden via eigen clubkanalen.

Geen interesse in AZ

Op AZ.nl laat Robert Eenhoorn weten dat er geen serieuze interesse is om AZ uit te zenden: “Nadat biedingen voor deze wedstrijd bij ons waren binnengekomen, begrijpen we nu ook beter waarom vorige week door Celtic geen overeenkomst is gesloten. Deze ontwikkeling is niet goed voor het Nederlands voetbal en wat ons betreft een mooie uitdaging voor de toekomstig directeur van de NL League.”

Wedstrijd te zien op Facebook

AZ speelt donderdag om 20.15 uur tegen Celtic in een poging om de 2-0 achterstand om te buigen. Twintig minuten voor de aftrap begint de uitzending op Facebook. De Alkmaarders werken naar eigen zeggen samen met een niet nader te noemen ‘gerenommeerd en ervaren productiebedrijf’ en beloven een stream van internationale kwaliteitsnormen.

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    Ook interessant