1
Elftal en Technische staf

‘AZ brengt bod uit op Alan Velasco’

AZ heeft een bod uitgebracht op Alan Velasco, dat meldt Arno Vermeulen zojuist. Volgens de journalist hebben de Alkmaarders liefst vier miljoen euro over voor de aanvaller. Het Argentijnse medium De La Cuna Al Infierno heeft het zelfs over een bedrag van ruim acht miljoen inclusief bonussen.

Velasco is 19 jaar en speelt op dit moment in zijn geboorteland voor Independiente, waar hij dit seizoen in 24 wedstrijden goed was voor één goal en vijf assists. De 1,67 lange Velasco wordt gezien als de nieuwe Argentijnse ster. De aanvaller speelt het liefst als linksbuiten, maar kan ook uit de voeten aan de rechterkant en achter de spits. Het bod van AZ zou door de Argentijnen echter zijn afgewezen.

Foto: Planet Football

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: [email protected]

    Ook interessant