AZ Jeugd

AZ breekt contract Jayden Addai open

AZ heeft vandaag het contract met Jayden Addai opengebroken en verlengd. De aanvaller die een stormachtige ontwikkeling doormaakt ligt ook de komende drie jaar vast in Alkmaar.

Addai speelt sinds 2016 in de jeugdopleiding van AZ en is afkomstig van VPV Purmersteijn. Eind 2020 tekende hij zijn eerste contract en dat is nu opengebroken en verlengd tot medio 2025.

De 16-jarige aanvaller scoorde afgelopen seizoen 13 keer in 11 wedstrijden voor AZ onder 17 en werd daarna overgeheveld naar AZ onder 18. Omdat hij ook daar meer dan opvallend speelde haalde hij zelfs Jong AZ al en maakte hij in april zijn debuut in het betaalde voetbal. De afgelopen weken won hij met AZ onder 18 de dubbel en viel hij in meer dan positieve zin op (echt een speler waarvoor je naar het stadion komt!)

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan professionele websites met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    0 %