AZ Jeugd

AZ bindt talentvolle Enoch Mastoras

Enoch Mastoras heeft vandaag een contract ondertekend dat hem tot medio 2024 aan AZ bindt. Het is het eerste profcontract voor de 15-jarige verdediger, die zijn wedstrijden speelt bij AZ Onder 18.

Enoch Mastoras heeft vandaag een contract ondertekend dat hem tot medio 2024 aan AZ bindt. Het is het eerste profcontract voor de 15-jarige verdediger, die zijn wedstrijden speelt bij AZ Onder 18.

‘Dit is voor mij en mijn familie een mooie dag’, geeft het talent aan op de kanalen van zijn club. ‘Sinds ik bij AZ speel wil ik hier een contract afdwingen. Ik begon als jonkie in de AZ Voetbalschool in de Regio en heb ieder jaar hard gewerkt. Bij AZ heb ik leuke mensen leren kennen die mij graag willen helpen. Als ik aan hen denk krijg ik gelijk een glimlach op mijn gezicht. Zij hebben mij geholpen mezelf als speler en als mens te ontwikkelen. Dit contract voelt als een beloning en is een mooie stap voor de rest van mijn carrière. Ik ben er super blij mee.’

Mastoras kwam in de jeugd uit voor LSVV en AFC’34 en belandde via de AZ voetbalschool bij het Onder 12 elftal. De verdediger ontwikkelde zich stormachtig in de opleiding en maakt nu dus al op 15-jarige leeftijd deel uit van het Onder 18 elftal. Hij is tevens international bij Oranje Onder 17.

Pro Shots | Zuma Press

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com

    Comments are closed.

    0 %