10-04-2021: Voetbal: AZ - Sparta Eredivisie seizoen 2020-2021
Elftal en Technische staf

AZ bindt Reijnders tot 2025

Tijjani Reijnders heeft zijn contact bij AZ vanavond verlengd tot medio 2025. De talentvolle middenvelder lag nog vast tot 2023 en daar komen nu dus twee jaar bij. Een terechte beloning voor de 22-jarige Zwollenaar die dit seizoen een stormachtige ontwikkeling doormaakt.

Reijnders kwam in 2018 over van PEC Zwolle en maakte in zijn eerste jaar vooral vlieguren bij Jong AZ. Vorig seizoen maakte hij op huurbasis de overstap naar RKC om daar te wennen aan voetbal op eredivisieniveau. Een stap die zijn vruchten heeft afgeworpen, want dit seizoen toont Reijnders aan moeiteloos mee te kunnen draaien als er een beroep op hem wordt gedaan.

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com

    Ook interessant