AZ bindt Koopmeiners tot 2022

Marius Wiegman
Geschreven door Marius Wiegman

Teun Koopmeiners zal binnen afzienbare tijd een nieuw contract voor liefst vijf seizoenen signeren. Het oude contract van de talentvolle middenvelder liep medio 2018 af, daar komt nu dus vier jaar bij. Koopmeiners maakt sinds 2009 deel uit van de Alkmaarse jeugdopleiding, daarvoor speelde hij bij Vitesse ’22 in Castricum. Bij zijn vorige verlinging omschreef toenmalig technisch directeur Stewart Koopmeiners als ‘een allround middenvelder met een geweldige pass en een goed schot in zijn linkerbeen’.

Jeugd EK

De 19-jarige linkspoot was de afgelopen weken met Oranje onder 19 actief op het EK in Georgië. Daarin presteerden de talenten boven verwachting en strandde het afgelopen woensdag in de halve finale tegen Portugal. Na zijn vakantie zal de middenvelder aansluiten bij Jong AZ dat komend jaar onder leiding staat van Martin Haar en uit gaat komen in de Jupiler League. Afgelopen seizoen speelde Koopmeiners al negentien keer voor Jong AZ in de Tweede Divisie.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Over de schrijver

Marius Wiegman

Marius Wiegman

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com

5 Reacties

  • Mooizo, erg goed nieuws! 5 seizoenen een topper in wording is niet niks!

  • Na vertrek van Bijleveld en Schouten naar Ajax, gelukkig iemand die bij AZ blijft.Waarom zijn die twee eigenlijk vertrokken?

    • €€€€€
      Schouten was geen topper, Bijleveld is wel jammer.
      Gelukkig blijven Helmer, Wijndal, Stengs en Koopmeiners voorlopig wel.. Boadu verwacht ik dat hij alsnog snel weggaat