Transfergeruchten

‘AZ bekijkt Braziliaanse aanvaller Jeffinho’

Het bizarre WK nadert en na vanavond begint onze winterstop helaas alweer. Tijd dus om ons vanaf nu bezig te gaan houden met vage transfergeruchten die veelal puur om het vermaak gaan. Vandaag in het nieuws: de Braziliaanse aanvaller Jeffinho van Botafogo.

Meer clubs in de race voor Jeffinho

Journalist José Passini heeft de geruchten over de brede interesse in de aanvaller de lucht ingeslingerd op Twitter:

AZ zou op de tribune hebben gezeten bij Botafogo tegen Santos om Jeffinho te bekijken. De 22-jarige linksbuiten die pas sinds augustus actief is bij zijn club maakt een uitstekende indruk in de competitie (10 wedstrijden met 2 doelpunten en 2 assists) en dat heeft de interesse gewekt van clubs als Ajax, Newcastle United, West-Ham United, Werder Bremen en AZ.

Botafogo zou niet al te happig zijn op een transfer voor de speler die ze een paar maanden geleden 300.000 euro heeft gekost, maar zoals altijd zou ook deze club bereid zijn om te luisteren als de aanbiedingen interessant genoeg zijn.

[foto: Pro Shots / SIPA USA]

Omdat de bronnen bij dit artikel niet 100% betrouwbaar zijn plaatsen wij dit artikel in ‘in de wandelgangen’. Deze dien je dus te nemen met een korreltje zout, maar het is relevant genoeg om met jullie te delen.

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan professionele websites met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    0 %