AZ en AFAS gaan uit elkaar
Overig nieuws

AZ en AFAS gaan uit elkaar

AZ en hoofdsponsor AFAS Software gaan na dit seizoen uit elkaar. Het bedrijf verbond zich twaalf jaar geleden aan de Alkmaarders, op het moment dat de club in zwaar weer verkeerde na het failliet van de DSB Bank. AFAS verbond zijn naam aan het stadion, jeugdcomplex en stond al die jaren prominent op het shirt.

“In de afgelopen twaalf jaar hebben wij met AFAS veel meegemaakt en enorme stappen gezet, onder meer op het gebied van onze jeugdopleiding. We kwamen van ver, maar zij hebben de club door dik en dun gesteund. Dat AFAS ons nu de ruimte geeft een volgende stap te zetten, is wat dat betreft ook veelzeggend. Wij kijken terug op een geweldig partnership met een zeer inspirerende partij, die wij het allerbeste wensen in de toekomst”, aldus Robert Eenhoorn op het digitale huis van de club.

De komende periode gaat AZ met geïnteresseerde partijen om de tafel om de volgende stap te zetten in de ontwikkeling van de club. De ambitie daarbij blijft onveranderd, er zal naar een partner gezocht worden die de club kan ondersteunen in de verdere weg naar de top. Wij zullen AFAS altijd dankbaar zijn voor het feit dat zij op een moeilijk moment hun nek hebben uitgestoken om de club te helpen. AFAS Bedankt!

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: [email protected]

    Comments are closed.

    Ook interessant