Overig nieuws

AZ adopteert maar liefst 5000 knuffels

AZ doneert 5000 knuffels aan de supportersactie van ADO Den Haag

AZ heeft een mooi gebaar gemaakt richting het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam en KWF Kankerbestrijding door maar liefst 5000 knuffels te adopteren. De knuffelactie voor het kinderziekenhuis wordt al jaren georganiseerd door supporters van ADO Den Haag en deze actie is zo “uit de hand” gelopen dat er een nieuwe actie is het leven is geroepen: ‘Adopteer een knuffelbeer’. Via deze actie kan kunnen mensen 10 knuffels adopteren voor 10 euro. Het geld dat hiermee wordt opgehaald gaat naar het Sophia Kinderziekenhuis.

De geadopteerde knuffels gaan naar kinderen met een beperking, maar ook naar een dementenafdeling van een bejaardentehuis in Rijswijk. In het AD laat Marc van de Wetering als een van de initiatiefnemers van de actie blij te zijn met de actie van AZ. Hij hoopt dat andere clubs volgen.

AZFanpage doet mee, jij ook?

Als de club het kan, dan kunnen wij dat natuurlijk ook. Namens AZFanpage zullen wij 100 knuffels adopteren en wij hopen dat jullie dit als trouwe lezers en volgers ook doen. Alle kleine beetjes helpen, dus laten we ons allemaal aansluiten bij deze prachtactie!

Wil je er 10 adopteren maak dan 10 euro over naar rekeningnummer: NL86 INGB 0007 7185 08 t.n.v. Supportersvereniging Haagsche Bluf o.v.v. Adopteer een knuffelbeer!

Martijn
Over de schrijver

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van het landelijk toonaangevende In de Hekken. Helpt bedrijven online groeien met 072DESIGN en is eigenaar van PGWEAR Nederland.