Bestel nu ons 8-1-9: van Alkmaar de Victorie! t-shirt (op=op)

Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

Australisch talent genoemd bij AZ

Het grootste Australische talent Daniel Arzani staat in de belangstelling van de Nederlandse top. Op dit moment is de negentienjarige behendige buitenspeler actief op het WK in Rusland, waar hij de jongste speler van alle deelnemende teams is.

De geboren Iraniër staat open voor een vertrek naar de Eredivisie en AZ is één van de gegadigden, dit was gister te lezen in een artikel van het Australische nieuwssite FourFourTwo. De speler van Melbourne City wil overigens wel pas na het WK na gaan denken over een eventuele transfer en nu de volledige focus leggen op het avontuur in Rusland. Daar kreeg hij geen speelminuten van oud-AZ’er Bert van Marwijk in de verloren wedstrijd afgelopen zaterdag tegen Frankrijk.

Talent

‘Arzani is het grootste talent van het Australische voetbal. Het is een jongen die heel gemakkelijk passeert, linksom, rechtsom en ook vanuit stilstand. Dat zie je niet meer zoveel. Zulke kwaliteiten zijn vrij zeldzaam. Het Nederlandse voetbal zou een geweldige vervolgstap voor Arzani zijn. Het voetbal in de Eredivisie is hem op het lijf geschreven’, zegt John van ‘t Schip in de Telegraaf. De huidige PEC Zwolle trainer liet Arzani debuteren bij Melbourne City.

Foto: Pro Shots | Images

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

R.R
Over de schrijver

City of Dreams! Groundhopper, heerlijk om in andere stadions te komen (nationaal, internationaal).