Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

Arveladze: ‘Die liefde is onbetaalbaar’

Shota Arveladze keerde gister met Maccabi Tel Aviv voor even terug in Alkmaar. Na afloop sprak de voormalig publiekslieveling met AZ Fanpage en liet daarin zijn warme gevoelens voor de club blijken. ‘Het is geweldig dat ik eigenlijk in een relatief korte periode zo’n band heb opgebouwd met de club. Wat dat betreft is het altijd mooi om hier terug te komen. Het was ook mooi om te zien dat er mensen zijn die nu niet meer bij de club werken maar toch nog zijn gekomen om mij te zien. Dat is fantastisch.’

Dankbaar

Na zijn loopbaan als speler zette Arvelandze in Alkmaar ook zijn eerste stappen in het trainersvak. Iets dat hij nog niet is vergeten. ‘Alle credits gaan wat dat betreft naar de club. Ze hebben mij geholpen om de eerste stappen te zetten in mijn trainersloopbaan. Ze hebben op de bank gezet en geleerd om een goede coach te zijn. Ik ben de club daar heel dankbaar voor.’

Toekomst

Ondanks dat hij al een tijd weg is, is Arveladze nog steeds mateloos populair bij de aanhang. Geconfronteerd met dat feit toont de Georgiër zich gevlijd. ‘Dat is iets onbetaalbaars. Daar ben ik de mensen altijd dankbaar voor. Zoals gezegd heb ik hier niet eens zolang gespeeld, maar de band is toch zo sterk. Ik zal ook altijd van de club blijven houden en ik hoop dat dat wederzijds is.’ Of we hem in de toekomst nog eens als trainer op de bank terug gaan zien durft Arveladze niet te zeggen. ‘Wat de toekomst gaat brengen weet ik niet. Maar voor mij is het belangrijkste om ergens geliefd te zijn en dat gevoel heb ik hier wel’

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com

3 Comments

Comments are closed.
  • Avatar
    • Avatar
  • Avatar