Elftal en Technische staf

Arsenal geïnteresseerd in Teun Koopmeiners

Arsenal is de Engelse club die geïnteresseerd is in Teun Koopmeiners, dat hebben wij uit betrouwbare bronnen vernomen. De captain gaf anderhalve week geleden al aan dat er een Engelse club naar zijn diensten hengelde, maar liet in het midden om welke club dat ging. Het blijkt dus om de ploeg van Mikel Arteta te gaan.

De Londenaren zijn bezig aan een moeizaam seizoen en staan momenteel op de tiende plaats in de Premier League. Arsenal is dus dringend op zoek naar versterkingen en zien in onze aanvoerder een geschikte kandidaat voor de middenlinie.

Koopmeiners is sinds zijn debuut drie jaar geleden uitgegroeid tot basisspeler, steunpilaar en aanvoerder van de ploeg van Arne Slot. Recent zat hij zelfs bij de selectie van het Nederlands elftal, maar vanwege het coronavirus ging er een streep door de interlands.

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com

    Comments are closed.

    0 %