15-08-2020: AZ - AS Monaco Voorbereiding seizoen 2020-2021 L-R Jonas Svensson of AZ Alkmaar
Elftal en Technische staf

‘Arne Slot benadert ook Jonas Svensson’

Arne Slot heeft niet alleen Marino Pusic benaderd om volgend seizoen naar Rotterdam te komen maar ook Jonas Svensson, dat meldt de Telegraaf. De rechtsback is aan het einde van het seizoen transfervrij, waardoor de Rotterdammers geen transfersom zouden hoeven te betalen.

Hoe de Noor zelf tegen een eventuele overstap naar Feyenoord aankijkt is niet bekend. De verdediger herstelt op dit moment van een kuitbeenbreuk en zal naar verwachting volgende maand zijn rentree maken.Het nieuws van de interesse in de Noors international komt bovenop het verhaal dat Pusic komende zomer de overstap maakt naar Feyenoord.

Het zet de verhoudingen tussen Feyenoord en AZ verder op scherp. De Telegraaf meldt namelijk dat er vorige week een clash was in de spelerstunnel tussen Arnesen (technisch directeur Feyenoord) en Eenhoorn. Arnesen zou vloekend en tierend op Eenhoorn zijn afgelopen, die niet van dat gedrag gediend zou zijn geweest. Uiteindelijk zijn Huiberts, De Wolf en Advocaat tussen beide gekomen. 

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com

    Comments are closed.

    Ook interessant