André Krul tekent een contract bij AZ
Elftal en Technische staf

André Krul tekent bij AZ

Doelman André Krul gaat aan de slag bij AZ. Hij zal in Alkmaar in dienst treden als keeper en ‘mentor’ bij AZ volgens NH Nieuws. Krul tekent een contract voor een jaar in Alkmaar.

De 33-jarige keeper uit Grootschermer speelde in de jeugd al bij AZ en kende daarna een zeer opmerkelijke carrière. Zo kwam hij onder andere uit voor clubs als Boyacá Chicó (Colombia), Valetta FC (Malta), Bayamón FC (Puerto Rico) en Iwaki FC (Japan). Vorig seizoen speelde hij nog bij Alemmania Aachen in de Regionalliga West in Duitsland.

Vooralsnog ziet het er niet naar uit dat Krul wedstrijden zal gaan spelen in het beloftenelftal omdat hij gezien zijn leeftijd alleen uit zou mogen komen tegen andere beloftenelftallen. Volgens NH Nieuws zal Krul ook een rol gaan spelen bij de coaching van de jeugdkeepers.

[foto via Jasper Ruhe / Pro Shots]

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    Ook interessant