Supporterszaken

Alleen nog buskaarten GAE-uit

AZ start het nieuwe jaar met een uitwedstrijd tegen nieuwkomer Go Ahead Eagles in een (gedeeltelijk) nieuw stadion, de Adelaarshorst. Naast de hoofdtribune werd gelukkig ook de tribune achter het doel inclusief het uitvak verbouwd, en vooral flink verbeterd. De 'kooi' is verleden tijd, het zicht op het veld grotendeels vrij. De capaciteit is nog altijd 400 kaarten, waarvan vanwege de beperkte parkeergelegenheid ook nog altijd slechts 120 autokaarten. Deze zijn inmiddels al uitverkocht, waardoor alleen nog buskaarten verkrijgbaar zijn. Zorg dat je deze voor woensdag 16:00 uur haalt, want daarna worden alleen nog kaarten verkocht als de bus nog niet vol is.

AZ start het nieuwe jaar met een uitwedstrijd tegen nieuwkomer Go Ahead Eagles in een (gedeeltelijk) nieuw stadion, de Adelaarshorst. Naast de hoofdtribune werd gelukkig ook de tribune achter het doel inclusief het uitvak verbouwd, en vooral flink verbeterd. De ‘kooi’ is verleden tijd, het zicht op het veld grotendeels vrij. De capaciteit is nog altijd 400 kaarten, waarvan vanwege de beperkte parkeergelegenheid ook nog altijd slechts 120 autokaarten. Deze zijn inmiddels al uitverkocht, waardoor alleen nog buskaarten verkrijgbaar zijn. Zorg dat je deze voor woensdag 16:00 uur haalt, want daarna worden alleen nog kaarten verkocht als de bus nog niet vol is.

We spelen dit keer al op vrijdag 13 januari, maar met aftrap om 20:00 uur is Deventer ook op deze werkdag nog op tijd te bereiken. Een kaartje voor de auto kost 17 euro. De buscombi van de SV kost 23 (leden) of 28 euro (niet-leden SV). Voorbereid op de vrijdagavondspits op de A1 vertrekken de bussen al om 16:30 uur vanaf het stadion. De autogangers moeten omwisselen langs de A1 ter hoogte van Apeldoorn en wel tussen 18:45 en 19:00 uur bij parkeerplaats Bruggelen, tussen afrit 19 en 20 op een kwartiertje rijden van het stadion.

NAKZ
Support Your Local is zijn motto. Kwam in 1997 op 8-jarige leeftijd op de lokroep van de lichtmasten en het gejuich uit de Alkmaarderhout af, dat tot in zijn woonplaats Heiloo te zien en te horen was. Sindsdien uitgegroeid tot fanatiek supporter van AZ, zowel uit als thuis. Tegen het moderne voetbal is een ander motto. Strijdt o.a. via Supportersbeweging Victoria Alkmaar voor de rechten van supporters en het behoud van de supporterscultuur.

1 Comment

  1. Veel beter zicht vanuit het uitvak?

Comments are closed.

0 %