Albert Gudmundsson mag niet bij AZ vertrekken
Elftal en Technische staf

Albert Gudmundsson mag niet weg bij AZ

Na het vertrek van Ferdy Druijf naar KV Mechelen is het uitgesloten dat ook Albert Gudmundsson nog vertrekt in de winter. Dat valt op te maken uit de woorden van Pascal Jansen tegenover het Noordhollands Dagblad met een ferm ‘ja, hij moet blijven’.

De IJslander was druk op weg richting de uitgang nadat hij zeer verbolgen was over het verlies van zijn basisplaats aan Myron Boadu. Door het vertrek van Druijf heeft Jansen Gudmundsson nog hard nodig dit seizoen, zowel in de aanval, maar ook als middenvelder.

Gudmundsson was even uit beeld, maar stond tegen PSV weer in de basis, dit keer in plaats van Tijjani Reijnders en deed dit naar behoren. Jansen laat de krant ook direct weten dat dit tegen ADO Den Haag ook weer het geval zal zijn: ‘We spelen tegen ADO met dezelfde elf spelers als woensdag tegen PSV’. ‘Continuïteit vind ik belangrijk. En de spelers zijn fit, dus ze kunnen spelen.’

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    Ook interessant