Albert Gudmundsson lijkt uit op vertrek bij AZ
Elftal en Technische staf

‘Albert Gudmundsson lijkt uit op vertrek bij AZ’

Volgens het Noordhollands Dagblad is het niet uitgesloten dat Albert Gudmundsson deze transferperiode nog weggaat bij AZ. De IJslandse aanvaller is vol onbegrip over zijn reserverol en laat dat op social media ook veelvuldig blijken.

Gudmundsson speelde onder Arne Slot nog regelmatig toen Myron Boadu herstellende was van het coronavirus en deed het volgens de statistieken ook prima. Daarom was het onbegrip ook groot dat hij bij de trainerswissel direct de bank weer op mocht zoeken. Door de hoogoplopende frustraties werd hij vlak voor de winterstop de selectie uitgezet en lijkt dus nu uit op een breuk.

Max Huiberts laat de krant weten dat zij Gudmundsson niet koste wat het kost willen behouden en laat weten dat er in algemene zin altijd gepraat kan worden bij belangstelling: “Het is op dit moment rustig, maar het zou kunnen dat spelers die minder speeltijd hebben gehad, willen vertrekken – al dan niet tijdelijk.”

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    Ook interessant