Wedden op voetbal

Overig nieuws

Ajax deed AZ record aanbieding voor Jahanbakhsh

Ajax heeft in 2018 een poging gedaan om Alireza Jahanbakhsh over te nemen van AZ, dat geeft de speler aan in gesprek met Persian Football. De Amsterdammers hadden een recordbedrag over voor de topschutter van de eredivisie, terwijl ook PSV naar zijn diensten hengelde. ‘Het bod van Ajax was zelfs het hoogste dat ze ooit hadden uitgebracht op een speler, maar de AZ-directie wilde me niet naar een andere club in Nederland laten gaan’, wordt de hoofdrolspeler geciteerd.

Geduld

Jahanbakhsh koos uiteindelijk voor een overstap naar Brighton & Hove Albion, waar hij tot op heden nog niet is doorgebroken. Ondanks een mooie succesvolle omhaal tegen Chelsea op Nieuwjaarsdag is het de Iraniër nog niet gelukt een vaste basisplaats af te dwingen. De buitenspeler weigert echter op te geven: ‘Ik haalde dit seizoen een hoger niveau dan in mijn laatste jaar bij AZ, dat denk ik echt. Onze aanvoerder Lewis Dunk vertelde me geduldig te zijn, dan komt mijn kans vanzelf.’

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com