Overig nieuws

AFAS blijft naamgever van AZ-Stadion

Voor de zeer teleurstellende wedstrijd tegen RKC Waalwijk nam AZ afscheid van AFAS als hoofdsponsor, maar een volledig afscheid zou het niet worden. De softwaregigant blijft de komende drie jaar naamgever van het AZ-Stadion.

AFAS-Stadion tot 2025

De naam van AFAS prijkt al sinds 2010 op het Victorie-stadion en zal dat blijven doen tot medio 2025. Zowel club als AFAS zijn in hun nopjes met de verdergaande samenwerking. Namens AZ laat Commercieel Directeur Michael Koster weten dat AFAS een echte partner is geweest: ‘“Zij hebben ons niet alleen financieel gesteund, maar ook altijd meegedacht in wat het beste voor AZ zou zijn. Het is best bijzonder voor een voetbalclub om een partner van twaalf jaar te hebben gehad.’

Nog twee te gaan

Bij het afscheid van AFAS als hoofdsponsor gaf de club al aan dat het de sponsoring op de shirts, stadions en jeugdcomplex wilde scheiden om zoveel mogelijk inkomsten voor de club te genereren. Met de naamgeving van het stadion is nu een derde van de opdracht voltooid. Hoe het ervoor staat met de andere twee opties is vooralsnog onduidelijk, gisteren werd nog bekend dat BetCity niet de nieuwe hoofdsponsor zou worden.

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan professionele websites met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    0 %