Supporterszaken

Aanstaande donderdag: forumavond!

Aanstaande donderdag is er weer een forumavond in het supportershome bij het stadion. Namens AZ zullen Robert Eenhoorn, Max Huiberts, John van den Brom en diverse andere AZ-medewerkers en -spelers aanwezig zijn om in gesprek te gaan met de supporters.

Het supportershome is vanaf 19:30 uur open en de avond zelf zal aftrappen om 20:00 uur. Mocht je wat op- of aan te merken hebben op zaken die bij de club of op de tribunes spelen dan is dit het moment om je stem te laten horen. Door samen alles bespreekbaar te maken kunnen we werken aan een beter AZ, dus tot donderdag!

AZFanpage
AZFanpage bestaat sinds 2000 en is sinds die tijd uitgegroeid tot de grootste supporterssite van AZ en is ook landelijk een bekende fansite. We brengen al het AZ-nieuws vanuit supportersperspectief. Kritisch, onafhankelijk en betrokken.

  7 Comments

  1. ik word hier gecensureerd dus zal daar niet aanwezig zijn

   1. Wees blij dat we het bij het weghalen van een beledigend bericht hebben gehouden. Bij een volgende keer heb je een IP-ban.

    1. Inderdaad grote bek hebben ze hier maar Max Robert John of Ron aanspreken hebben ze de ballen niet voor de droeftoeters. En als AZ zondag op hun klote krijgt moet ze horen.

   2. Ik stel me altijd voor dat je net als die trollen van die South Park afleveringen bent wanneer ik je weer eens los zie gaan op deze site. Een Dildo Swaggins bijvoorbeeld.

   3. Juist jij, met je achterlijke nickname en je buitenproportionele geblaat zou hierbij aanwezig moeten zijn. Je hebt iedere keer toch zo veel kritiek? Zo’n forumavond is een mooi podium om je grieven naar voren te brengen en verbaal met hoofdletters en uitroeptekens gaan smijten. En nu eens niet laf en veilig vanuit de anonimiteit. Kunnen je mede- forumgebruikers ook eens zien aan wie ze zich al maandenlang lopen te ergeren.

  2. Toch jammer dat al die negatieve figuren die hier hard lopen te schreeuwen nu niks van hun laten horen. Als je zo n grote b.. Heb is dit de kans om je problemen kenbaar te maken. Niet heen gaan is net als stemmen mond houden je heb je kans gehad.

  Comments are closed.

  Ook interessant