Wedden op voetbal

Supporterszaken

Aanstaande donderdag: forumavond!

Aanstaande donderdag is er weer een forumavond in het supportershome bij het stadion. Namens AZ zullen Robert Eenhoorn, Max Huiberts, John van den Brom en diverse andere AZ-medewerkers en -spelers aanwezig zijn om in gesprek te gaan met de supporters.

Het supportershome is vanaf 19:30 uur open en de avond zelf zal aftrappen om 20:00 uur. Mocht je wat op- of aan te merken hebben op zaken die bij de club of op de tribunes spelen dan is dit het moment om je stem te laten horen. Door samen alles bespreekbaar te maken kunnen we werken aan een beter AZ, dus tot donderdag!

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

AZFanpage
Over de schrijver

De AZFanpage bestaat sinds 2000 en is sinds die tijd uitgegroeid tot de grootste supporterssite van AZ en is ook landelijk een bekende fansite. We brengen al het AZ-nieuws vanuit supportersperspectief. Kritisch, onafhankelijk en betrokken.

7 Comments

Comments are closed.
      • Avatar
    • Avatar
    • Avatar
  • Avatar