Wietzaadjes

website laten maken alkmaar

Jong AZ had vanavond in eigen huis geen kind aan FC Dordrecht. Op het sportcomplex aan de Kalverhoek wonnen de mannen van Vonk met maar liefst 4-0 door treffers van Franken, Margaret, Duin en Taabouni. Door de overwinning stijgen de beloften naar de zeventiende plek op de ranglijst.
veiliggesteld in de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam. In eigen huis wonnen de Alkmaarders met 2-0 door treffers van Jordy Clasie en Dani de Wit. Door de overwinning bezet de ploeg van Jansen tenminste één dag de tweede plek.
Goed nieuws uit Zeist deel 2: vanaf speelronde 30 (weekend van 23 april) wordt er weer publiek toegelaten in de stadions. AZ speelt dat weekend in de ArenA tegen Ajax voor 7.500 toeschouwers. Saillant detail: de Amsterdammers kunnen die wedstrijd eventueel kampioen worden. Op 8 mei is de eerste wedstrijd in Alkmaar met publiek als AZ Fortuna Sittard ontvangt.
Goed nieuws uit Zeist: Teun Koopmeiners is voor twee wedstrijden geschorst, waarvan één voorwaardelijk. De aanvoerder kan daardoor meedoen in de kraker tegen Ajax. De wedstrijd van komende zaterdag tegen Sparta moet hij echter vanaf de tribune aanschouwen.
Liverpool is de meest recente club die kan worden toegevoegd aan het rijtje belangstellenden voor Teun Koopmeiners. De regerend landskampioen uit Engeland zou in de AZ-middenvelder de vervanger zien voor Georginio Wijnaldum, dat meldt Calcio Mercato.

Afgelopen weekend kwam ook al naar buiten dat AS Roma geïnteresseerd is in de international en in een eerder stadium werd Internazionale genoemd. Uit betrouwbare bron weten wij dat Koopmeiners ook op de radar staat bij AC Milan. Het lijkt dus een kwestie van tijd te worden voordat onze aanvoerder de stap gaat maken naar een Europese topcompetitie.
Jong AZ heeft zojuist in extremis weten te winnen van FC Den Bosch. Tijjani Reijnders schoot in extremis vanaf de strafschopstip de winnende tegen de touwen. Hakon Evjen bracht zijn ploeg in de eerste helft aan de leiding, waarna Foseca na de thee de 1-1 maakte. Door de overwinning neemt Jong AZ afstand van hekkensluit FC Den Bosch.
AZ heeft vandaag drie heel belangrijke punten gepakt tegen Willem II. De Alkmaarders moesten al na vier minuten verder met tien man na een rode kaart voor Koopmeiners. De gasten hielden echter eenvoudig stand en wonnen terecht door een treffer van Gudmundsson.