Volg ons!

AZ speelde vanavond in de 18e speelronde van de Eredivisie in Deventer tegen Go Ahead Eagles. Dankzij winst tegen de ploeg die al 12 wedstrijden ongeslagen was kan AZ in ieder geval een paar uur genieten van de koppositie. De grote man aan onze zijde was Yukinari Sugawara! 🇯🇵 🔥
Håkon Evjen vertrekt per direct bij AZ en gaat aan de slag bij Brøndby. De aanvaller had nog een contract tot medio 2024 in de Kaasstad en maakt definitief de overstap naar de huidige nummer tien van Denemarken.

Bedankt voor alles en succes bij Brondby Håkon ❤️
Volgens het Noorse TV2 is Hakon Evjen hard op weg naar de uitgang bij AZ, het Deense Brondby zou zijn nieuwe bestemming worden. Volgens het Noorse kanaal gaat het om een definitieve overstap.
Jong AZ heeft vanavond een 1-3 overwinning behaald op bezoek bij TOP Oss. In Brabant miste Meerdink na vijf minuten een strafschop, maar trokken de mannen van Martens alsnog aan het langste eind door goals van De Jong, Meerdink en Dekkers. Margaritha redde de eer.
Wij spraken gisteren in Heerenveen met @zinhovanheusden en op de vraag of hij het seizoen in Alkmaar afmaakt is de Belg duidelijk: ‘Ja tuurlijk, ik ben net terug van een blessure. Mijn hoofd zit helemaal bij AZ, dus dat komt helemaal goed.’ 👏

(lees het hele interview op AZFanpage.nl - link in onze bio)
We hebben FC Utrecht thuis geloot! De wedstrijden worden 7, 8 en 9 februari gespeeld.