Elftal en Technische staf

2 AZ’ers in voorselectie Oranje: Bruno Martins Indi en Jordy Clasie

AZ wint van Sparta Rotterdam, foto van Bruno Martins Indi

Goed nieuws voor Jordy Clasie en Bruno Martins Indi vandaag vanuit de Zeisterbossen. Bondscoach Louis van Gaal heeft het AZ-duo geselecteerd voor de voorselectie van Oranje voor de interlands tegen Polen en België. De wedstrijden, in het kader van de Nations League, vinden plaats op respectievelijk 22 & 25 september.

Belangrijke voorselectie

De selectie van het tweetal komt niet uit de lucht vallen, daar zij er in de vorige Oranje-cyclus ook al bij waren. Bovendien ”leveren” beide spelers al geruime tijd bij AZ, misschien wel meer dan tijdens de vorige voorselectie.

Oud AZ-trainer Van Gaal heeft in eerdere interviews uitgesproken dat de selectie die voor het komende blok wedstrijden geselecteerd wordt, een goede kans maken om mee te gaan naar het WK in Qatar dit najaar. Deze voorselectie is in elk geval een hoopgevend signaal voor beiden. De definitieve selectie wordt op vrijdag 16 september bekend gemaakt.

Jordy Breet
Op 7 jarige leeftijd met Pa mee naar de Alkmaarderhout voor de afscheidswedstrijd van Peter Wijker, vervolgens nooit meer weggegaan. Tegenwoordig present in vak W op de van der Ben tribune. Undercover woonachtig in Haarlem. Geïnteresseerd in Europese supporterscultuur. Krijgt kippenvel van juichende mensenmassa's.

    Comments are closed.

    0 %